Wie we zijn

Bij Vastgoed Gemert werken we met enthousiaste en professionele mensen. Ieder van ons heeft een grote passie voor gebouwen en de bestemming daarvan. Elke dag werken we met veel plezier aan onze projecten, waarbij we ons zoveel mogelijk verplaatsen in zowel de klant als de eindgebruiker.

Onze visie

Wij zien de verhuurder-huurder relatie als een partnerschap, waarbij wederzijds begrip bestaat voor elkaars belangen, wensen en doelstellingen.

Door actief overleg over het totale huurpakket kan voor iedere gebruiker een passende oplossing worden gevonden, variƫrend van een volledige herontwikkeling van het pand tot aan flexibele all inclusive huurcontracten.

Duurzaamheid

Bij ons is duurzaamheid meer dan een energielabel. Duurzaamheid is het up-to-date houden van gebouwen in termen van haar gebruikersfunctie, uiterlijk, en technische installaties.

Vastgoed Gemert staat voor herontwikkeling. Niet slopen, maar vitaliseren. Daarvoor werken we samen met architecten die vooruitstrevend zijn en gebruik maken van innovatieve materialen en technieken.

Historie

In 1898 wordt door Grard Grardje Hendriks Bouwbedrijf Hendriks opgericht. Oprichter Grard en zijn opvolger zoon Sjef, hebben het bedrijf ontwikkeld tot een middelgroot bouwbedrijf met stevige ankers in de regio. In 1966 neemt Jan Hendriks het bedrijf van zijn vader Sjef over.

In 1972 richt Jan Hendriks Vastgoed Gemert BV op, als apart onderdeel van het bouwbedrijf. In 2006 verkoopt Jan het bouwbedrijf aan zijn broer Robert, en gaat hij zich richten op het uitbouwen van Vastgoed Gemert BV.

Lees meer over onze historie

Historie
"Zijn streven is altijd gericht geweest op het toevoegen van waarde door de wensen en doelstellingen van haar gebruikers centraal te stellen."