Sinds 1898

In 1898 wordt door Grard “Grardje” Hendriks, Bouwbedrijf Hendriks opgericht. Oprichter Grard en zijn opvolger zoon Sjef, hebben het bedrijf ontwikkeld tot een middelgroot bouwbedrijf met stevige ankers in de regio In 1966 neemt Jan Hendriks het bedrijf van zijn vader Sjef over Naast de traditionele bouw van huizen en bedrijfs en utilititeitspanden gaat bouwbedrijf Hendriks zich in de jaren negentig steeds meer richten op de bouw en onderhoud van antenne installaties.

Het ontstaan van Vastgoed Gemert

In 1972 richt Jan Hendriks Vastgoed Gemert BV op, als apart onderdeel van het bouwbedrijf In 2006 verkoopt Jan het bouwbedrijf aan zijn broer Robert, en gaat hij zich richten op het uitbouwen van Vastgoed Gemert BV.

Historie

Bij het opbouwen de portefeuille van Vastgoed Gemert hanteerde Jan Hendriks twee uitgangspunten: ‘Baas in eigen huis’ en ‘waarde toevoegen aan panden’.

Door zijn achtergrond als aannemer kon Jan Hendriks snel de kosten van herontwikkeling inschatten bij de aankoop van een pand. En door zijn financiële onafhankelijkheid kon hij ook snel ‘toehappen’ als een pand voldeed aan zijn criteria. Zijn aannemersachtergrond stelde hem tevens in staat om tegemoet te komen aan de inrichtingswensen van huurders. Zijn streven is altijd gericht geweest op het toevoegen van waarde door de wensen en doelstellingen van haar gebruikers centraal te stellen.

Historie
"Zijn streven is altijd gericht geweest op het toevoegen van waarde door de wensen en doelstellingen van haar gebruikers centraal te stellen."